top of page

Strikkeglede på Bogerud


Mandag 17. juni var det sommeravslutning for strikkeklubben på Bogerud på Slemmestad handelspark. Damene tok som vanlig med seg strikketøyet, men denne gangen skulle de også vise frem noe de hadde strikket med Vikinggarn kjøpt på Bogerud. Det var så mye fint! Bare se her:



Hver mandag møtes en herlig gjeng inne på Bogerud for strikking, kaffe, kaker og sosialt samvær fra kl. 13-16. For mange er dette ukas høydepunkt, hvor likesinnede kan holde på med det de elsker samtidig som de hygger seg sammen. «Ingen av disse damene godtar legetimer eller noe annet på mandager - for da er det strikketreff,» sier Marianne, som jobber på Bogerud. Det er tydelig at de setter utrolig stor pris på dette arrangementet. Dette presiserer en av gjestene, Annemor Davidsen: «All heder og ære til ildsjelene Britt og Marianne, som har skapt dette lille samfunnet hvor vi kan samles en gang i uka. Dette betyr utrolig mye for oss da det er så mye mer enn bare strikking.»




Britt Dybvik og Marianne Almaas (bildet) viser frem sine verk med lekre mønstre. De står bak strikkeklubben, som ble startet opp i 2017. Det har vært mange stamgjester, og noen har også kommet og gått. Det kommer tydelig frem at dette er åpent for absolutt alle! Det har ingenting å si om du er en dreven strikker eller om du er helt ny til det og ønsker å lære. Både damene i strikkeklubben og de ansatte på Bogerud hjelper deg mer enn gjerne med å komme i gang! 


Kom innom, du også da, vel! Strikkeklubben starter igjen ved skolestart i august.


Velkommen skal du være!

bottom of page