top of page

Tusen takk for en vellykket markedsdag!

Oppdatert: 4. sep. 2023Lørdag 2. september ønsket vi velkommen til markedsdag hos Slemmestad handelspark! Denne dagen trakk butikkene, sammen med andre lokale bedrifter, ut med telt og stands. Blant utstillerne kom Fiori blomster, Bergvang gård, Hurum honning, Kirkerudhagen og Bertel o Steen. Markedsdagen foregikk på parkeringsplassen på platået, med masse spennende uteboder, hoppeslott, musikk, moteshow og barneunderholdning.

Arrangementet var selvsagt gratis - og det var også parkeringen!

Dagen bøy på gode tilbud og underholdning for hele familien. Omigjen viste spennende bærekraftig moteshow. Vi grillet pølser, og lokale alpakka hamburgere fra Bergvang gård, det var gratis ansiktsmaling og ballongfigurer til barna, samt show med musikk, dans og humor. Mikkel og reverockerne holdt et stemningsfullt show for barna, hvor de rocket opp kjente barnesanger. Barna boltret seg i hoppeslottet hele dagen, og sola skinte som det skulle vært juni igjen.

Konkurranser fra Partners, Actic, smaksprøver fra Sport Outlet og Bertel o Steen hadde stand hvor det sto utstilt en Mercedes AMG GT-R. De kjørte konkurranse hvor du hadde mulighet til å vinne en Mercedes EQE SUV for en helg!

Ved å delta i vår konkurranse på Instagram var kundene med i trekningen av to gavekort á 1000 kr i noen av butikkene på Slemmestad handelspark. Vinnerne her ble Madsim og Anita -Vi gratulerer og takker så mye for deltakelsen.


SMART lokal handel FOR NÆRMILJØET!

Her er hele programmet vi hadde for dagen:

Tusen takk for denne gang, vi gleder oss til neste markedsdag!

留言


bottom of page